Снимка: БулфотоНяма никакво основание за вот на недоверие в сектор Здравеопазване, категорични

...
Снимка: БулфотоНяма никакво основание за вот на недоверие в сектор Здравеопазване, категорични
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на БСП за вота на недоверие

Снимка: Булфото

Няма никакво основание за избор на съмнение в бранш " Здравеопазване ", категорични са ръководещите. В същото време обръщението на президента Румен Радев с апел за единство на нацията още веднъж провокира напрежение сред " Дондуков 1 " и Кабинета " Борисов ", оповестява Нова телевизия.

" Вотът на съмнение не ни тормози. Това, което всички знаем е, че би трябвало да има промяна в бранш " Здравеопазване ". Аз искам да ги успокоя,че промяната не е импортирана в Министерския съвет, и мощната страна на министър Кирил Ананиев е, че стартира първо разговор ", коментира Цветан Цветанов, председател на парламентарната група на ГЕРБ, написа Блиц. 

" Спирам да разясня господин Цветанов. Вече имах мотив да кажа - ще беседваме и ще отговоряме единствено на хора, които са прочели “Визия за България ”. Когато не си прочел нищо, просто приказваш общи приказки, няма смисъл взаимно да си губим времето ", безапелационна беше Корнелия Нинова, водач на Българска социалистическа партия.

" Когато правиш такова предложение, първо трябва да се извиниш за всичко това, което аргументи през последната една година и половина, тъй като това опълчване, което цели президентът при всяко едно негово появяване, чисто институционално към българския парламент, чисто институционално към Министерския съвет и персонално към премиера Бойко Борисов, няма по какъв начин да си всявал разделяне и опълчване сред институциите и в този момент да кажеш, че искаш единство ", коментира на собствен ред Цветанов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР